Samen werken aan ontwikkeling

Mijn naam is Nanda Dolman-Hes, getrouwd, moeder van twee kinderen en vanaf 2001 gepassioneerd coach voor zowel individuen als teams.

In mijn werk word ik gedreven door het gedrag van mensen en het effect daarvan op anderen. Wat werkt helpend en wat belemmert de samenwerking als ook de communicatie? Hoe kan ik een klein stapje zetten in de ontwikkeling van een team of het functioneren van een persoon? Wat doet dit team waardoor het de situatie zelf in stand houdt? Hoe zorg ik ervoor dat iemand weer goed voor zichzelf gaat zorgen en regie pakt op zijn of haar leven? Dit alles uiteraard wel duurzaam en passend bij de persoon en situatie.

Mijn netwerk

Graag focus ik me dus op werkzaamheden die passen binnen mijn drijfveren, waarbij ik de juiste snaar kan raken, zodat teams en individuen ook tevreden worden van de ontwikkelingen en de groei. Past een opdracht beter bij een collega, dan zal ik niet nalaten u naar hem of haar te verwijzen, zodat u uiteindelijk nog meer tevreden zult zijn met het resultaat.

Netwerk Activite

Het ActaVite netwerk

In mijn netwerk bevinden zich diverse professionals die werken vanuit verschillende disciplines. Op deze wijze is een goede casemanager, bedrijfsarts, ergonoom, arbeidsdeskundige, advocaat of re-integratiedeskundige ook zo gevonden. Het ActaVite netwerk (professionele netwerk- organisatie op het gebied van Arbo en verzuim) waarbij ik ben aangesloten, biedt de deskundigheid waar ik op kan bouwen en zo nodig u ook.

Ik geloof in de kracht van samenwerken. Synergie is voor mij het sleutelwoord. Een samenwerking van expertises levert een organisatie nou eenmaal meer op dan de expertises afzonderlijk.

Collega’s

Regelmatig, succesvol en met plezier, werk ik samen met collega coaches: Lilian Bults, Annemarie Extercate en Diana Plat. Nynke Jonker ondersteunt mij op secretarieel en administratief gebied.

Lilian Bults
Annemarie Extercate
Diana Plat
Nynke Jonker

Mijn toegevoegde waarde

In al mijn ontwikkeltrajecten creëer ik snel een veilige sfeer. Een sfeer waarin gemakkelijk geleerd kan worden en waarin mensen stappen zetten. Stappen voor hunzelf of voor hun team die ze vaak niet (meer) dachten te zetten.
Met mijn coachende, oordeelloze stijl zet ik mensen aan tot het kijken naar mogelijkheden en het zoeken naar oplossingen. Ik motiveer en stimuleer mensen. Ook ben ik kritisch en kan ik zeer confronterend zijn als dat nodig is, maar ik gebruik ook vaak de kracht van humor als instrument.
WERK EN U maakt onder andere gebruik van: Systemisch werken, Voice Dialoque, Cognitieve begeleiding en oplossingsgericht werken. De begeleiding is praktisch, constructief en resultaatgericht.

Wilt u graag meer weten over WERK EN U of heeft nog specifieke vragen?
Neemt u dan gerust even contact op.